Home Dit is Trigger & Spark

Dit is Trigger & Spark

De drang om te creëren, te groeien, te leren en zeker ook te delen.

Met het internet en de wereld aan je vingertoppen is er geen reden om niets met die drang te doen. Zeker niet voor iemand die dus praktisch online leeft, werkt en graag doet of die ergens verstand van heeft.

Het gevolg: Trigger & Spark is geboren.

Dé plek voor een zekere Maikel (hey, dat ben ik!) om zijn ideeën de wereld in te slingeren. Er zitten zelfs wel eens goede ideeën tussen is me ooit verteld.

Veel van wat ik te zeggen heb kan zomaar over online marketing gaan (mijn dagelijkse speelveld), maar ik ben ook niet vies van onderwerpen als carrière of ondernemen en waarschijnlijk nog wat meer.

Ik ben niet eens ondernemer zelf, maar ik praat er gewoon toch maar over. Zijn daar regels voor? Ach, ik ben nieuw in de blogwereld dus weet ik veel.

Jo, leuk allemaal maar wat is je STREET CRED dan?

Goed dat je het vraagt (wie stelt dat soort vragen toch?), ik zal me voor het gemak maar even voorstellen.

Hi,

ik ben Maikel uit Eindhoven.

Alweer een jaar of 6 speel ik hier en daar wat met online marketing en alles wat daar mee te maken heeft.

In die tijd heb ik:

  • letterlijk duizenden AdWords campagnes gebouwd
  • miljoenen advertentiebudget voor internationaal b2b bedrijf uitgegeven over 15 landen door heel Europa (no worries, ze hebben er ook nog wat aan verdiend)
  • mensen van 0% marketing kennis opgeleid tot zelfstandige online marketeers
  • bij een online marketing agency ook de andere kant van het verhaal leren kennen
  • dat online statistiek en analyse SUPERVET is om verschil mee te maken
  • …. en dus aardig wat ervaring op gedaan

Op het moment mag ik mezelf met alles bemoeien betreffende de e-commerce en online marketing bij een kleine (weinig mensen) maar toch ook redelijk grote (Twinkel top 100) webshop.

Kleine dingen groot maken kan ik hier naar hartenlust doen in deze job en dat wil ik ook gaan doen met Trigger & Spark.

Dus, voor wie is dit dan?

Als je iemand bent die dus wat meer wil weten over online marketing en dat soort grappen zit je hier wel oké. Uitstapjes naar andere onderwerpen zullen ook wel voorkomen, maar ik begin pas net dus wie weet waar dit (wrak)schip strandt.

… en de blog is ook voor mij zelf.

Ik ben geen persoon die met veel bombarie naar buiten treedt. Ik ben wel iemand die plezier heeft in het helpen van anderen en het delen van kennis. Die twee gaan slecht samen, dus tijd om lekker oncomfortabel toch leren mijn gedachtes te delen. Toch een platform voor mijzelf te creëren als spreekbuis. Laat het avontuur maar beginnen.

 

Voor zover het “about” verhaal. Mocht je nog wat missen dan laat het me gewoon weten joh. Contactformulier invullen en sturen of ff mailen naar info@trigger-spark.com.

Dank u voor de aandacht!